خدمات طراحی سایت


یک طراح وب چه وظایفی را انجام می دهد؟
جدا از موارد ذکر شده که در آن طراح وب به ایجاد و طراحی انواع وب سایت ها اختصاص دارد، باید وظایف مختلفی را نیز انجام دهد که مکمل این قسمت برای عملکرد صحیح باشد.

همانطور که گفته می شود، هر چیزی که می درخشد طلا نیست. قسمت بصری بسیار خوب است، اما یک قسمت داخلی وجود دارد که باید پیکربندی شود تا بتوان محتوا را به درستی مدیریت کرد و از مشکلات بعدی جلوگیری کرد.

وظایف طراح وب
باید اجرا کرد:

نصب و پیکربندی CMS: در این مرحله باید بسته به پروژه ای که قرار است از آن استفاده کنید، در مورد CMSی که قرار است از آن استفاده کنید شفاف باشید و نصب را در هاست قرارداد شده و همچنین پیکربندی اصلی آن انجام دهید. در داخل کنترل پنل


نصب پلاگین ها: صرف نظر از پروژه ای که باید انجام شود، افزونه ها یا افزونه هایی وجود دارند که برای وب، فکر کردن به طراحی، امنیت یا تجزیه و تحلیل آینده ضروری هستند.


پیوندهایی با سرویس های خارجی: اگرچه ممکن است هدف وب سایت ما در طول زمان متفاوت باشد، اما خدماتی وجود دارد که نباید از آنها چشم پوشی کنید، مانند بازاریابی ایمیلی، با فرمی که به شما امکان می دهد سرنخ ها را در پلتفرم جذب کنید و پایگاه داده یا گوگل را مدیریت کنید. خدماتی مانند Google Search Console یا Google Analytics برای مشاهده و تجزیه و تحلیل عملکرد صحیح وب سایت.


ایجاد ساختار: در اینجا باید مشخص شود که چگونه وب با بخش‌ها و زیربخش‌های مختلفی که در منو قرار دارند ساخته می‌شود.


برنامه ریزی مطالب: شما باید بر روی مطالبی که قرار است منتشر شوند کنترل داشته باشید تا به موقع باشد و از به تاخیر انداختن زمان ایجاد وب سایت خودداری کنید.


بهینه سازی تصاویر: ارزش بارگذاری همه چیز در وب را بدون مزاحمت بیشتر ندارد. ما باید هر یک از تصاویری را که قرار است در وب استفاده کنیم به اندازه مورد نیاز بهینه سازی و تطبیق دهیم، بنابراین از بارگذاری بیش از حد در وزن جلوگیری کرده و سرعت بارگذاری (WPO) را افزایش دهیم. افزونه هایی مانند Imagify می توانند به شما در انجام این کار کمک کنند. اگرچه قبلاً توصیه می کردم که این کار را با دست انجام دهید و برنامه هایی مانند Tinypng را مرور کنید.


سئو: نکته اصلی برای پیکربندی اگر بخواهیم صفحات توسط گوگل ایندکس و شناسایی شوند تا آن را در موتور جستجو قرار دهیم. ممکن است در مورد نحوه پیکربندی و انجام آن به روشی ابتدایی ایده داشته باشید، اما در اینجا، اگر این امکان را دارید، یک مشاور سئو کمک بزرگی می کند.


امنیت وب: اگر نمی‌خواهید دچار هک در وب یا تداخل بی‌رویه شوید، مطمئن شوید که آن را با یک افزونه خوب محافظت می‌کنید و همچنین هر از گاهی از وب‌سایت جانبلاغی:طراحی وب سایت خود نسخه‌های پشتیبان تهیه کنید.


پیکربندی CDN: CDN مخفف (Content Delivery Network) است و شبکه های توزیع نامیده می شوند. آنها به شما اجازه می دهند چندین نقطه حضور را در خارج از سرور مبدا ارائه دهید. مزیت این است که سرعت و بارگذاری وب را با بارگذاری نکردن همه افزونه ها از یک سرور افزایش می دهد. بیشترین مورد استفاده Cloudflare است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *